Vanaf morgen gaat BNN neuken op tv

Vanaf morgenavond wordt er 'geneukt' op de publieke omroep. BNN-presentatrice Bridget zal dan op Nederland 2 het zevendelige no nonsens seksprogramma 'Neuken doe je zo' presenteren.

Mijn vriend wil dat ik hem pijp. Moet ik dat slikken? Wat doe je als je niet kan klaarkomen? Wat zijn de beste manieren om een orgasme te faken, zowel voor jongens als voor meiden?. Allemaal vragen die aan bod zullen komen in het BNN-programma.

Elke aflevering staat in het teken van één onderwerp (zoals 'standjes' 'klaarkomen' of 'vreemdgaan') dat vanuit verschillende perspectieven wordt belicht. Ook zullen er onderzoeken worden gepubliceerd. Met resultaten als deze: De gemiddelde leeftijd dat jongeren voor het eerst met iemand naar bed gaan in Nederland is 16,9 jaar en 69% van de jongeren gebruikt bij de eerste keer een condoom.

Erotisch model 'Bo' zal de jeugdige kijkers (daar is het althans voor bedoeld) wegwijs maken in 'de technieken voor de liefde'. Ze laat ondermeer zien hoe je kan pijpen, beffen, afrukken, vingeren en natuurlijk neuken.

-
'Neuken doe je zo', iedere maandagavond, 22.00 - 22.25 uur, BNN Nederland 2.