UFO boven Lanarkshire veroorzaakt verkeerschaos

Bij het Kingsgate Retail Park, Lanarkshire, Schotland zijn twee auto's frontaal tegen elkaar opgebotst, en twee motorrijders reden van de weg af. Dit gebeurde doordat hun aandacht afgeleid werd door een zilverkleurig ongeÔdentificeerd vliegend object (UFO) dat boven het park zweefde.

Verschillende mensen hebben melding van het enorme zilverkleurig object gemaakt toen het gisteren rond 8:45am GMT in het gebied rondzweefde. Een vrouw die anoniem wil blijven zegt: "Mijn vriend zag iets zweven, wat zilverkleurig van aanblik was. Het leek op een schotelantenne met de bolle kant naar boven. Het was enorm, en er kwam een pulserend licht vanaf - Hij was niet de enige die het gezien heeft omdat je het gewoonweg niet kon missen." - "Hij zag het en dacht: 'Good God', en was erg verschrikt door het gebeuren. Daarna verdween het object gewoon. Het was zo vreemd."

Ooggetuigen in Cumbernauld hebben een half uur voor de meldingen bij Kingsgate een soorgelijk object gerapporteerd, en ze zeiden toen al dat het in de richting van South Lanarkshire vloog.