Zaak tegen nieuw reality programma

Dunk had ons via de newssubmit het volgende te melden (geheel herschreven):

Kara Blanc schrok zich dood toen ze achtervolgd werd door een buitenaards wezen terwijl ze onderweg was naar een trendy feestje. Maar het buitenaards wezen was een acteur en het trendy feestje bleek ook nep te zijn. Dit zover niets heel bijzonders. Nu heeft de lerares en beginnende actrice uit Los Angeles een rechtzaak aangespannen tegen de nieuwste reality Tv serie "Scare Tactics' wegens aangebrachte emotionele schade. Blanc daagde het Sci-Fi Channel, de makers van "Scare Tactics" en twee acteurs voor de rechtbank, omdat ze zo schrok dat ze zichzelf in het ziekenhuis moest behandelen aan diverse psychische aandoeningen.

Volgens de aanklacht van Blanc heeft ze zonder te willen meegewerkt aan een "Scare Tactic" aflevering toen twee acteurs Mathew Mertha en Travis Draft, haar meenamen naar een exclusief Hollywood feestje in een resort in de buurt van Los Angeles.

Onderweg naar het resort stopte de auto waar de drie in zaten plotseling midden in de woenstijn langs een afgelegen weg. Mertha en Draft deden vervolgens net alsof ze mentaal werden 'aangevallen' door een derde acteur, die verkleed was als een buitenaards wezen.

Mertha en Draft riepen de bange Blanc de auto uit te vluchten, de donkere nacht in. Verborgen camera's namen stiekem de reactie van Blanc op het voorval op. Sci-Fi Channel woordvoerster Kat Stein wilde niets zeggen over de zaak maar vertelde wel dat de opzet van "Scare Tactics" gewoon een tv programma is waar 'vrienden elkaar erin kunnen luizen'.

Andere afleveringen gaan over kampeerders die geloven dat Big Foot hen aangevallen heeft en passagiers in een limousine die achtervolgt worden door 'geheime agenten.