"Wet burqa" wedstrijden in Iran

Killjoy had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In Teheran, Iran, gaan de Arabische mannen uit hun bol over de nieuwe entertainmentvorm die in heel de stad populair is geworden: wet burqa wedstrijden. Hierbij worden mooi gevormde dames in burqa's natgespoten zodat de stof helemaal aan het lichaam blijft plakken. Net als in de wet T-shirt wedstrijden uit het westen hebben de "wet-burqa" wedstrijden geldprijzen voor de dames met de mooiste borsten of lekkerste kont.

"Niemand heeft gezegd dat een vrouw in een burqa niet natgespoten mag ronddansen", verteld Mohammed Benradi, die de omstreden wedstrijden organiseert. "Ze zeggen alleen dat de vrouw een burqa moet dragen als ze zich publiekelijk vertoont, en dat doen ze, alleen nu doen ze iets meer voor ons."

Je kan de "wet burqa" wedstrijden vinden op minstens zes verschillende plaatsen in Teheran. Elke avond is er wel een wedstrijd te vinden.

Naar het lijkt is dit bericht niet op waarheid gebaseerd en is het er doorgeglipt tijdens het nieuwsposten. Reageren op dit bericht is niet meer mogelijk.