Idols geruchtenstroom stopt niet (Update)

Nadat FOK! vorige week maandag berichtte over de geruchten dat de Idols finale misschien al beslist zou zijn, besteedden diverse media aandacht aan het bericht. Inmiddels schreven dagbladen als de Telegraaf en Volkskrant artikelen over de geruchten, met de uiteindelijke conclusie dat er niets oneerlijks kon worden gevonden. In de Telegraaf wordt onder andere ingegaan op de bezoeken van Irene Moors (RTL4) en Jeroen van Inkel (Radio 538) aan Studio 22 afgelopen weekend, beiden zeggen zij ervan overtuigd te zijn dat alles eerlijk verloopt.

Deze week bereiken FOK! echter nieuwe geruchten. De belangrijkste en meest betrouwbare is dat Hind vorige week een Nederlandstalige single zou hebben opgenomen in de studio van Fluitsma en Van Tijn. Andere geruchten melden ons dat er plannen zijn om een jongensgroep op te richten met onder andere Idols deelnemers Bas, Jim en afgelopen zaterdag afgevallen David. Ook de volgorde van de af te vallen deelnemers, zoals die ook op ons forum werd besproken, schijnt ter discussie te staan.

Update: In een reactie van HMG, zojuist ontvangen door FOK!, zegt HMG dat Hind vorige week niet in de genoemde studio is geweest. Ze stellen daarom ook dat dit gerucht niet klopt.

Disclaimer: FOK! wil bij deze nogmaals benadrukken dat het hier niet om bewezen feiten gaat, maar om geruchten. Ook willen we jullie vragen om gepast te reageren, reacties als 'het interesseert me niet' worden niet gewaardeerd en zullen dan ook worden gewaardeerd met -5 Spam.