Vrouw gaat met zichzelf trouwen

MREn had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Op 28 mei dit jaar vindt wel een heel speciaal huwelijk plaats, in de trouwzaal van het Haarlemse stadhuis zal een 29 jaar oude kunstenares haarzelf het jawoord geven en de ring om haar eigen vinger schuiven. Ze trouwt met zichzelf.

Jennifer Hoes viert met het huwelijk dat ze van zichzelf houdt. "Het was lang onrustig in mijn hoofd. De emotie en het zakelijke hebben elkaar vaak bestreden, maar dat is nu over. Een huwelijk met mezelf is een bevestiging dat deze periode is afgesloten" Aldus Hoes. Het zou geen grap of publiciteitsstunt zijn.

Op de dag zelf studeert de vrouw ook af, en wordt ze 30 jaar oud. Alvorens het jawoord wordt gegeven zal er eerst koffie gedronken worden in de tentoonstellingshal van de kunstenares, waarna in het stadhuis het huwelijk gaat worden afgesloten. Het enige verschil ten opzichte van een 'normaal' huwelijk is dat het niet kan worden ingeschreven. Na de plechtigheid is er een receptie voor vrienden en familie.

Ook al heeft ze op dit moment geen partner, nog een keer trouwen sluit de vrouw niet uit. Ze zal echter nooit van zichzelf scheiden verklaarde ze. "Dit is een huwelijk in voor- en tegenspoed, tot de dood ons scheidt."