Idols finale doorgestoken kaart?

Al dagen gonst het door Nederland: De finale van Idols, het tv programma dat heel Nederland in haar greep lijkt te houden, zou doorgestoken kaart zijn. Terwijl heel Nederland belt en sms't staat de uitslag al vast! Roddel en achterklap, maar vandaag bereikte via een anonieme, betrouwbare bron ook FOK! het bericht dat de finale van Idols al beslist zou zijn.

Hind zou volgens deze bron gaan winnen en een platencontract krijgen bij maatschappij BMG. Ze zou een Nederlandstalige plaat op gaan nemen met behulp van songwriters die eerder schreven voor onder andere Ruth Jacott.

Eerdere berichten lopen uiteen. Hind wint, Jamai wint, de meeste van deze berichten zijn het er echter over eens dat deze twee de finalisten zullen zijn en dat het publiek hoe dan ook niet de eindbeslissing maakt. Het wachten is op de, waarschijnlijk voorspelbare, reactie van HMG of eventuele harde bewijzen.

Disclaimer: FOK! wil haar lezers deze berichten niet onthouden gezien de hoeveelheid ervan en de betrouwbaarheid van haar bron, maar benadrukt dat het hier officieel om geruchten gaat. Concrete bewijzen blijven vooralsnog uit, evenals een reactie van HMG. Zodra deze ons bereikt zal deze uiteraard worden geplaatst.