Michael Jackson voelt zich verraden

Vegazz herschreef en Wingman meldde ons via de newssubmit het volgende:

Michael Jackson heeft hard uitgehaald naar Martin Bashir en de makers van de spraakmakende documentaire 'Living with Michael Jackson'. Jackson zegt dat hij zich meer verraden voelt dan ooit tevoren. De zanger is alom bekritiseerd na de vertoning van de documentaire, waarin hij onthulde dat hij nog steeds zijn slaapkamer deelt met kinderen.

Een woordvoerder verklaarde dat Jackson de documentaire voor het eerst zag toen het werd uitgezonden op de Britse televisie. Jackson heeft direct een verklaring laten afleggen door zijn Britse vertegenwoordiger Stephen Lock, waarin hij de wijze waarop hij is geportretteerd bekritiseerd.

"Ik vertrouwde Martin Bashir en liet hem toe in mijn leven en in dat van mijn familie omdat ik wilde dat de waarheid verteld zou worden. "Bashir heeft me overgehaald hem te vertrouwen, dat dit een eerlijk en integer portret van mijn leven zou worden. Hij vertelde me dat hij 'de man die prinses Diana's leven veranderde' was'', en zo vervolgt de superster: "nu voel ik me meer verraden dan ooit tevoren; dat iemand die mijn kinderen heeft leren kennen, mijn personeel en mijzelf, die ik in mijn hart heb toegelaten en de waarheid heb verteld, het vertrouwen dat ik in hem stelde heeft opgeofferd en deze vreselijke en oneerlijke documentaire heeft gemaakt''.

Volgens Jackson zal iedereen die hem kent de waarheid weten en die is dat zijn kinderen op de eerste plaats komen en dat hij geen enkel kind zou schaden. Jackson zegt dat hij reeds vele steunbetuigingen van fans uit Groot Britannië heeft ontvangen nadat de documentaire was uitgezonden.