Man knipt vinger af om aandacht

def en MCPhystoo hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

De luikenaar die vorige week dinsdag in het nieuws stond vanwege een afgesneden vinger heeft gelogen. In eerste instantie had de man aan de politie verklaard dat hij overvallen was toen hij zijn auto in de garage wilden parkeren. Uit onderzoek van de politie blijkt daar niets van waar te zijn.

De man zou overvallen zijn in de Rue Laport in Luik. Hij had de hulpdiensten ingeschakeld nadat hij, volgens eigen zegge, overvallen was door drie mannen. Dit zou niet zijn gelukt vanwege het feit dat hij zijn autosleutels over een muurtje heeft gegooid. De politie vond het echter vreemd dat de overvallers de GSM van de man niet hadden meegenomen. Ook vonden ze het vreemd dat de tang waarmee de vinger was afgesneden nog ter plaatse lag. Na wat speurwerk vond de politie uiteindelijk de winkel waar de tang gekocht was. De persoon die de tang gekocht had bleek niemand anders te zijn dan de man zelf!

Het motief van de man is echter nog onbekend. Wel staat vast dat hij al heel wat tegenslagen gehad heeft in zijn leven. Hij zou vervolgd kunnen worden vanwege smaad, maar het is waarschijnlijker dat hij onder medische controle geplaatst wordt.