Vrouw vindt been van dode vader bij de post

Een vrouw uit Alaska, die bij de post een deel van het been van haar dode vader in plaats van gourmet zeekreeft vond, heeft een aanklacht ingediend tegen het bedrijf dat het pakketje heeft verzonden.

LaMara Lane wil één miljoen dollar voor contractbreuk en geestelijke smart die ze heeft opgelopen toen ze het pakje, waarvan ze dacht dat het een eetbaar cadeau zou zijn, opende. Maar het bedrijf Identigene Inc., een bedrijf dat DNA-testen uitvoerd, zegt dat het opdrachten van een rechter opvolgde toen ze het been vorig jaar naar Lane verzond. "We hebben uitspraak van de rechtbank dat vermeld dat we het naar deze plaats en deze vrouw moeten zenden," aldus de president van het bedrijf. "Ik voel me alsof ik in de Twilight Zone ben."

De bizarre geschiedenis begon begin 2002, toen de vader van Lane overleed en 200.000 dollar aan zijn enige kind naliet. Omdat hij nooit is getrouwd met haar moeder betwijfelde zijn zus of Lane wel echt een kind van haar broer was. Daarop besloot een rechter dat zijn lichaam moest worden opgegraven voor DNA-onderzoek. Een bot uit zijn been en stukjes huid werden naar Identigene gestuurd, waar tests uitwezen dat Lane inderdaad zijn dochter is.

Volgens de advocaat van Lane hadden de stoffelijke resten moeten worden gecremeerd, maar zijn ze per ongeluk naar zijn cliënte gestuurd. Het kwam in een doos dat zo is ontworpen dat het de inhoud koel houdt, wat Lane liet denken dat het een zeekreeft was, een populair cadeau in een koude noorden.