Bewijs van UFO's in National Space Center

Op het National Space Center in Leicester (UK) zullen aan het eind van deze maand beelden getoond worden wat het bewijs zou moeten zijn van buitenaardse UFO's.
Het Solar and Heliosperic Observatory (Soho), een ruimtevaartuig dat 2,5 miljoen kilometer van de Aarde staat om de zon te observeren heeft honderden schotelvormige ruimteschepen gefotografeerd. De objecten schenen op een dusdanige wijze te bewegen, dat dit op intelligente besturing kan duiden.


NASA ontkende in de eerste instantie dat het hier om UFO's ging, en wijtte het aan fouten in de camera.

Mike Murray, 54, oprichter van de organisatie Euroseti en die de presentatie op het NSSC gaat houden zegt: "Sommige van de foto's zijn echt verbluffend. Het zijn klassieke vliegende schotels - schotelvormige objecten met een gloed om zich heen. Veel stralen pulserend licht uit en laten een spoor achter."

Murray, die al 30 jaar in UFO's geÔnteresseerd is, heeft de beelden van een Spaanse zakenman die naast de NASA met zijn eigen wetenschappelijke schotelantenne de beelden van Soho binnenhaalde.

Bij nader onderzoek en bewijzen dat de beelden geen camerafouten konden zijn, verklaarde NASA dat het asteroÔden of kometen konden zijn. Dit verklaart echter niet waarom de objecten onafhankelijk leken te bewegen en bochten maakten, aldus Murray.

De beelden zullen 24, 25 en 26 januari getoond worden in het National Space Center in Leicester.

Bezoek ook eens ons The Truth Is In Here forum om te discussieren over dergelijke zaken