Buitenaardse broeders zijn klaar om te landen

"De Muons van de planeet Myton, in het sterrencluster van de Pleiaden in het sterrenbeeld Stier zijn klaar om op planeet Aarde te landen", zegt Bruno Racina uit Victoria, AustraliŽ. Hij is bedrijfsleider van Aquarian Age Applications Corporation Ltd., een bedrijf wiens missie het is om de Muons te helpen zich in onze beschaving te mengen. Vorig jaar zond Racina een brief over de Muons naar kranten overal op de wereld, waarin stond dat een landing onomstotelijk zou plaatsvinden.

Het gebeurde nochtans niet. Racina verklaart: "Ze zijn overstuur. Ze wachten op een overheid die hen wil verwelkomen". Hij vervolgt: "De Muons zullen alleen landen als er een echte mogelijkheid is. Als ze worden geassisteerd en beschermd door een gastvrije overheid, die bijvoorbeeld een landingsbaan voor hun zou maken".

De Muons zijn een verlicht ras die er hetzelfde uitzien als mensen. Ze wensen ons 'long and prosper' te leven. Ze zullen ons technologische vooruitgang brengen, de lucht schoonmaken en nieuwe spiritualiteit in deze wereld brengen, aldus Racina.

Volgens Racina heeft hij genoeg brieven naar autoriteiten gestuurd zodat ze allen op de hoogte zouden moeten zijn van het feit dat de Muons in hun UFO's nabij de aarde wachten tot het moment aanbreekt dat ze kunnen landen.

"Ze zijn ook zelf contact aan het opnemen met de overheden van de wereld. In een transmissie naar de Unarius Academy of Science, El Cajon, CaliforniŽ op 15 oktober 2000, op de zeventiende Conclave van Licht hebben ze specifiek gezegd dat dit het geval is. Het op zijn minst mogelijk dat de overheden het feit gewoon negeren" zegt Racina.

Er zijn veel onverkaarbare voorvallen geschied in de laatste drie jaar. In oktober zagen een groot aantal mensen van Byron tot Caledonia mysterieuze lichten in de lucht in 1999, en nogmaals in februari en maart 2001. Eerder dit jaar waren er vreemde graancirkels in Naperville.

"Op sommige momenten schakelen ze hun cloaking-device uit en manifesteren ze zichzelf aan de bewoners van onze wereld door hun schepen te tonen, graancirkels te maken, bepaalde rampen te voorkomen en ander vormen van assistentie" zegt Racina.

"Het is gearchiveerd dat bij een specifieke sighting boven Washington twee ruimteschepen decloakten in de lucht op 17 juli 2002 om 15:00".

Volgens Racina zijn er vier hoog mentaal geavanceerde beschavingen in onze Melkweg galaxy, zowel spiritueel als technologisch. Myton en Tiaoouba zijn twee van de vier werelden van de Galactische Federatie van Licht.

Racina zegt dat wanneer de Muons in hun vliegende schotels landen, dit gepaard zal gaan met maximale belangstelling van het nieuws. Hij verwacht dat televisiestations elk moment zullen vastleggen.

"Should be any day now."