Vrouw gaat kapsalon met hakbijl te lijf

floyty, Pizza_Shooter, Sander / Razor21, Fielmich.Com, De5perado, youri, TNNE, WaSTeiL, errrrr, Boogey55, wildhagen en dEj@vU wezen ons op het volgende bericht:

Wat doe je als je kapper je kapsel heeft verknald? Juist, dan ga je zijn zaak natuurlijk met een hakbijl te lijf. Althans, dat was wel de oplossing van een vrouw die nogal ontevreden was over het bereikte resultaat. Ze vroeg eerst netjes haar geld terug, maar daar wilde de kapper niet aan. Daarop haalde ze een hakbijl van huis waarmee ze twee spiegels aan gort sloeg en de aanwezigen bedreigde.

Dit alles gebeurde maandag in een Amsterdamse kapsalon. Volgens de eigenaar was de vrouw donderdag zonder problemen geknipt. Maandag kwam ze echter terug met de mededeling dat ze toch niet zo tevreden was. De kapper bood aan eens te kijken of er nog wat van te maken viel, maar daar werkte de vrouw niet aan mee. "Jullie zijn nog niet van me af," riep ze toen ze kwaad de zaak uitliep.

Een paar minuten later was ze alweer terug, met de hakbijl. Ze bedreigde personeel, sloeg twee spiegels kapot waarna ze nog iemand bedreigde en de winkel uitliep. De vrouw is nog altijd voortvluchtig.