Lucius heeft kind bij sexy Zweedse

De Telegraaf weet te melden dat PSV-speler Theo Lucius aan zijn erotisch avontuurtje met de Zweedse seksbom Joanna Sorsa inderdaad een kind heeft overgehouden. Na dna-onderzoek is vastgesteld dat Lucius voor 99.999% zeker de vader van Sorsa's dochtertje Michelle is. De Amsterdamse advocaat mr. Geert-Jan Knoops, die Lucius bijstaat, weigert vooralsnog ieder commentaar.

Lucius zal nu op korte termijn voor een rechtbank in Zweden worden gevraagd om opening van zaken te geven over zijn inkomsten bij PSV, in verband met een mogelijke bijdrage in het levensonderhoud van het nu ťťn-jarige meisje.

Volgens de Nederlandse advocaat van Sorsa hebben de voetballer en haar cliŽnte elkaar in het jaar 2000 op Gran Canaria tijdens een trainingskamp ontmoet. Later zou de Zweedse hem nog achterna zijn gereisd naar Eindhoven.

Toen de affaire zich afspeelde was de PSV'er volgens ingewijden bij de Eindhovense topclub kortstondig vrijgezel. De rondborstige blondine staat in voetbalkringen bekend als een op vermogende spelers jagende groupie.

Lucius, vader van Zweeds dochtertje.


Meer voetbalnieuws? Zie de Competitiemanager van Fok!