Britse media op jacht naar haren prins Harry

-Frankie- had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het geplaagde Britse Koningshuis heeft Scotland Yard ingelicht over een mogelijk complot om haren van prins Harry te bamachtigen. Volgens de Britse krant The Sunday Times heeft de privé secretaris van prins Charles, de vader van Harry, een brief gekregen waarin het bizarre plan beschreven staat.

Met een DNA-onderzoek van het haar van Harry zou kunnen worden vastgesteld of Charles wel de echte vader is van de 18-jarige Britse prins. De brief meldt dat een mediaorganisatie inmiddels een privé detective in de arm heeft genomen die belast is met het bemachtigen van een haar van Harry. Deze zou, met dit doel, een ontmoeting regelen tussen een aantrekkelijke vrouw en de prins, waarbij de vrouw hem enkele haren uit het hoofd zou moeten trekken.

Door de roddelpers wordt al geruime tijd gezinspeeld op het feit dat de vader van de roodharige Harry niet Charles is maar James Hewitt, de eveneens roodharige voormalige minnaar van zijn moeder, prinses Diana. Hewitt ontkrachtte het gerucht echter zelf in een interview met de krant The Sunday Mirror en zei dat hij en Diana pas een affaire kregen toen Harry al liep.