[F1] HMG gaat Jos Verstappen sponsoren

iGGY en Dacom hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Nadat dit eerder deze week nog werd ontkend, zal de terugkeer van Jos Verstappen naar de Formule 1 worden ondersteund door de HMG (Holland Media Groep), de moedermaatschappij van onder meer RTL4, 5 en Yorin. Dit werd vandaag medegedeeld op de site van Jos Verstappen

"We zijn ontzettend blij en trots op de samenwerking met de HMG Groep", zo meldde Huub Rothengatter, de manager van Jos. "Het is fantastisch dat, naast de al bestaande sponsors, een bedrijf als HMG, toch niet de eerste de beste, zich achter Jos schaart om hem te steunen in zijn terugkeer naar de Formule 1. Het bevestigt maar weer eens hoe groot de populariteit van Jos nog altijd is."

De geruchtenstroom kwam de afgelopen dagen reeds in een stroomversnelling, nadat overal in de pers het gerucht opdook dat het Minardi team het komende seizoen met een volledig Nederlandse coureursbezetting (Verstappen & Christiaan Albers) aan de start zou verschijnen. Daarover wilde Rothengatter het volgende kwijt: "Hoe dat verhaal nu weer in godsnaam de wereld ingeholpen is, ongelooflijk. Het is niet ons idee geweest, dat mag toch wel duidelijk zijn. Wij staan absoluut niet achter dat verhaal. Je moet in het woordenboek maar eens opzoeken wat de term "Double Dutch" betekent; koeterwaals, kromtaal, brabbelen. Laten we het daar maar op houden."

Waarom de geruchten rondom HMG jongstleden maandag dan ook werden ontkend, maar nu toch worden bevestigd, werd overigens niet duidelijk gemaakt.