Nazi-Duitsland ontwikkelde mogelijk vliegende schotel

Zph bood ons via de newssubmit het volgende bericht geheel vertaald aan:

Veel geruchten doen de ronde over occulte bewegingen binnen het derde rijk. Ook zij zouden destijds bezig geweest zijn met het ontwikkelen van vliegtuigen, classic UFO-style (het klassieke schoteltje), zo meldt de Russische staatskrant Pravda. De vraag blijft echter, hoe ver waren deze ontwikkelingen?

Volgens sommige bronnen zou er in 1936 vlakbij Freiburg een UFO neergestort zijn. De UFO is gevonden en sommigen nemen aan dat duitse onderzoekers samen met de SS het in zoverre hebben kunnen repareren dat de voortstuwing en energiesystemen uitgetest konden worden.

Zoals gewoonlijk lukte het namaken niet en bleef het bij dit ene schip. Ontwikkeling en onderzoek werd geleid door drie occulte organisaties: Tule, Vril, en Ahnenerbe.

Vijf jaar lang zijn de Duitsers bezig geweest met project "Base-211" (vastgesteld volgens verschillende experts). Tegen het einde van WOII waren al 9 projecten waarbij vliegende schotels getest werden. Veel onderzoekers zijn van mening dat deze naar Antarctica verhuisd zijn.

Beroemde onderzoekers van de mysteries van het derde rijk, R. Vesko, V. Terziysky en D. Childress, beweren dat vanaf 1942 duizenden concentratiekamp bewoners, vooraanstaande wetenschappers, piloten en politici met hun families naar de zuid pool zijn verscheept met behulp van onderzeeŰrs. Sommige onderzoekers geloven dat er nog steeds een duitse basis is op Antarctica, sterker nog, er wordt gesproken van een ondergrondse arische stad, Nieuw Berlijn, met een populatie van 2 miljoen mensen.

Het verhaal doet de ronde dat de populatie van deze stad bezig is met genetisch onderzoek en (verdere?) ontwikkeling van ruimte technologie. UFO's worden meerdere keren per jaar gesignaleerd bij de zuid pool, wat een indirect bewijs zou kunnen zijn van hun bestaan. In 1976 hebben de Japanners tegelijkertijd 19 ronde objecten waargenomen; deze doken vanuit de ruimte rechtstreeks naar Antarctica en verdwenen van de radar.