Pentagon wil UFO onderscheppen

meibok en Johnnie hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Afgelopen woensdag ontving North American Aerospace Defence Command (NORAD) van de autoriteiten een melding over een ongeïdentificeerd vliegend object van onbekende oorsprong boven de Turkse en Caicose eilanden in de Carribean, zo rapporteert de wetenschappelijke ruimtevaartsite space.com.

De UFO werd getraceerd waarna bleek dat UFO noordwestelijk richting de Verenigde Staten vloog. Piloten van commerciële vliegtuigen rapporteerden later dat het object zich boven Florida begaf, en niet veel later later over Indiana. Daarna zijn geen sightings meer gerapporteerd.

Omdat dit object zich met onvoorstelbare snelheid verplaatste werd het Pentagon ingeschakeld door de Amerikaanse overheid. Het Pentagon zegt dat het NORAD donderdag gevechtsvliegtuigen heeft ingezet om de UFO te onderscheppen en zijn oorsprong te achterhalen. Er is geen bevestigd radarcontact met het object gevonden. NORAD gaat de sightings verder onderzoeken.

Het Pentagon zegt dat het NORAD in coordinatie met het FAA verdere informatie omtrent deze UFO sighting gaat verzamelen.