HCC Dagen trekken weer veel publiek

De HCC Dagen in de Jaarbeurs Utrecht zijn weer begonnen. De computerbeurs die tot en met zondag zal duren trekt weer veel publiek, waaronder voornamelijk mannen. De aanwezige vrouwen lijken er vooral te zijn om de zaken aan de man te brengen.


Naast de gebruikelijke computeronderdelen als geheugen, harde schijven en moederborden zijn er ook erotische dvd's en opblaasbare Linux-pingu´ns te vinden. De GameExpo is dit jaar voor het eerst ge´ntroduceerd, een speciale hal voor computergames en alles wat daarmee te maken heeft. Gamers kunnen zich in de donkere ruimte op rijen met X-Boxen en diverse andere consoles vermaken.

Tweakers.net, een discussiesite met internet- en computernieuws, lanceert op de HCC Dagen een speciaal betaald abonnement. Bezoekers kunnen kiezen uit twee abonnementen, variŰrend van drie tot vijf euro in de maand. "Met name vanochtend liep het goed", zo wist een crewlid van Tweakers te melden.

De HCC Dagen, de grootste computerbeurs in de Benelux, hoopt dit jaar ruim honderdduizend bezoekers binnen te halen. De beurs is dit weekend van 10 tot 17 uur geopend.