Voetbal: Van der Vaart terug in Oranje

Afgelopen donderdag heeft bondscoach Dick Advocaat Rafael van der Vaart opgeroepen voor de selectie van het Nederlands elftal dat woensdag 20 november in Gelsenkirchen oefent tegen Duitsland. Begin september raakt de Ajacied geblesseerd aan zijn knie in een wedstrijd van Oranje.

Voor de groep van 20 spelers hebben naast Van der Vaart ook Paul Bosvelt, Andy van der Meyde en Kevin Hofland weer een uitnodiging gehad. Ruud van Nistelrooij, die vorige maand het trainingskamp van Oranje met een hamstringblessure verliet, is eveneens weer van de partij. In vergelijking met de selectie voor de wedstrijd tegen Oostenrijk ontbreken deze keer George Boateng, Wilfred Bouma en Pierre van Hooijdonk.

De volledige selectie: Van der Sar (Fulham), Waterreus, Van Bommel, Hofland (PSV), Frank de Boer, Reiziger, Cocu, Kluivert (FC Barcelona), Stam (Lazio Roma), Ricksen, Ronald de Boer (Glasgow Rangers), Bosvelt (Feyenoord), Davids (Juventus), Seedorf (AC Milan), Van der Vaart, Van der Meyde (Ajax), Hasselbaink, Zenden (Chelsea), Makaay (Deportivo la Coruna), Van Nistelrooij (Manchester United).

Voor meer voetbal kijk je op de FOK! voetbalmanager