'Terrorisme' blijkt seksuele bevrediging

Blizz had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Drie mannen die vreemd uitziende documenten meedroegen en zichzelf na elkaar op het toilet opsloten in een vliegtuig dat van Parijs naar Hong Kong zou vertrekken, zijn van het vliegtuig afgezet nadat de bemanning bang zou zijn dat ze een terroristische aanslag voorbereidden.
Later werd duidelijk dat de mannen alleen hun seksuele behoeften bevredigden, zeiden woordvoerders van het vliegveld.

De drie mannen waren zeemannen die terugkeerden naar huis nadat ze een lange tijd op zee verbleven. Ze veroorzaakten argwaan omdat documenten die ze bij zich hadden, over de aanslagen 11 September zouden gaan.
Voor de rest was het vreemd dat ze het toilet bezochten vˇˇrdat het vliegtuig opsteeg.
Daarna inspecteerde de bemanning het toilet, waar ze vreemd uitziende 'witte druppels' vonden. Deze informatie werd doorgespeeld aan de politie, die het verkeerd verstonden en begrepen dat het over 'vreemd wit poeder' ging.
De politie ontdekte later echter dat de documenten die de passagiers bij zich hadden, eigenlijk pornoblaadjes waren, en dat dat verklaart waarom ze zo snel naar het toilet wilden.

Ondanks de onschuldige verklaring wilde de captain van het vliegtuig de drie mannen niet laten meevliegen en werden ze van het vliegtuig afgehaald.