Opa schiet terreur-eekhoorn neer

chrisjuh, WaSTeiL, jasper32, FrEeZzE, DoubleJ, thetruth, zolena, t.t, Snuggs, Floyty, RoLfVp, Jan, Raketman, Krisman, Tico1337 en nog veel meer hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

In Engeland houdt een agressief eekhoorntje het stadje Knutsford, in het graafschap Cheshire, in zijn greep.

Het beestje heeft al zeker zes nietsvermoedende mensen aangevallen, en ernstig verwond. Het beestje beet o.a. een 2-jarig meisje diep in haar hoofd. Bewoners voelen zich niet meer veilig op straat.

Ray Jackson, beheerder van een lokale dierenopvang vermoedt dat het beestje vroeger als tam huisdier is gehouden en daarna los is gelaten. Hierdoor kunnen ze agressief worden.

UPDATE

floyty en ovino hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het Britse stadje Knutsford kan opgelucht ademhalen. De agressieve eekhoorn die de afgelopen dagen al verscheidene mensen had aangevallen, is donderdag door een boze grootvader doodgeschoten. Volgens de BBC maakte de grootvader jacht op de 'terreur-eekhoorn' omdat het beest zijn tandjes had gezet in het gezicht van zijn kleindochter.

Volgens een Britse krant heeft de eekhoorn in een week tijd zes mensen aangevallen. Het beet niet alleen het meisje, het jaagde ook volwassen kerels door hun tuin en het viel in pitbull-stijl nietsvermoedende vrouwen aan.