Extreem-rechts op lijst Conservatieven.nl?

Captainzoom had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De anti-fascistische onderzoeksgroep Kafka maakt zich zorgen om de nummer 2 op de lijst van Conservatieven.nl.
Michiel Smit, raadslid in de gemeente Rotterdam, heeft zich volgens de organisatie op ontoelaatbare wijze geuit over andere bevolkingsgroepen.

Ontoelaatbaar is volgens de site van Kafka, Smit's uitlatingen over het incident in een zwembad in Eindhoven, waar 2 meisjes door 7 allochtone jongeren zijn aangerand:
"Het wordt stilgezwegen, terwijl normaal al een verkeerd petje op al een royement als lid van Sparta betekent. Heb foto en namen van de daders: allen allochtoon, 6 van 15, 1 van 13, zijn trots op daad, scheppen erover op. Schandalig dat er niets gebeurd! Heb die foto van iemand gekregen. Hebben afgesproken dat we daar even mee wachten. En ik houd me aan mijn woord tegenover hem. Die jongens hun voetbalcarriere moet over zijn, laat dat duidelijk zijn. Anders krijgen we in de toekomst nog meer Seedorfjes en Kluivertjes. Foto verspreiden heb ik als troef in handen."

Verder suggereert hij volgens de site om in de wijk van de trainingsvelden van Sparta buurtbewoners op te zetten tegen de aanwezigheid van allochtone voetballertjes.
In een andere discussie zegt hij tegen andere forumleden, die zich druk maken over blanke jongeren die belangstelling hebben voor zwarte cultuur, zoals hiphop en R&B (op het forum ook wel "Whiggers", oftewel White Niggers genoemd): "Er is een ding erger dan een Neger, een blanke neger!"