Voetbal: Feyenoord heeft spitsenprobleem

Bert van marwijk, de trainer van Feyenoord heeft een spitsenprobleem voor de wedstrijd in de Champions League, vanavond tegen Juventus. Hij overweegt sterk om aanvaller Mariano Bombarda in Turijn op te stellen in het basisteam.

De problemen zijn ontstaan doordat Pierre van Hooijdonk, Leonardo en Ebi Smolarek geblesseerd zijn. Bonavanture Kalou is geschorst.

Voor één positie heeft Van marwijk nu nog twee opties tegen Juventus. Robin van Persie of Bombarda flankeren Anthony Lurling en Thomas Buffel in de aanvankelijk ruim bezette aanvalslinie van Feyenoord.

Zo als het er nu voor staat lijkt de keuze in het voordeel van Bombarda uit te vallen. De dertigjarige Bombarda, in dienst van Willem II goed voor vier duels in de Champions League en een doelpunt, heeft tot dusver bij Feyenoord een handvol invalbeurten achter de rug. Tijdens het gewonnen thuisduel met Excelsior scoorde hij zijn enige treffer in dienst van de Rotterdammers. Door blessures en schorsingen kan het dus zo maar gebeuren dat hij tijdens de cruciale wedstrijd tegen Juventus mag beginnen.