Opnieuw sluipschuttermoord in Amerika

cpwins en ZyKoNews hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Amerikaanse sluipschutter heeft gisteravond om 20.00 uur plaatselijke tijd (03.00 uur vannacht Nederlandse tijd) mogelijk weer toegeslagen. Er werd een man doodgeschoten bij een tankstation in de voorstad Manassas van Washington.

De politie wil niet zeggen met hoeveel kogels de man is doodgeschoten, maar een medewerker van het tankstation zei één schot te hebben gehoord. Bij de eerdere moorden werden de slachtoffers ook steeds met één schot gedood.

Een woordvoerder van de politie zei dat het nog te vroeg is om een verband te leggen tussen deze moord en de sluipschutter. Ooggetuigen zagen twee mannen in een wit Dodge Caravan busje wegrijden, maar de politie kan nog niet zeggen of er daadwerkelijk een verband bestaat.

De politie heeft inmiddels wel een arrestatie verricht, maar het is nog niet duidelijk of dit ook echt de dader is. De politie was naar een woning geroepen waar een man in het wilde weg om zich heen aan het schieten was. De politie arresteerde de man toen hij de woning verliet.

Een politiechef werd overigens boos omdat de vondst van een tarotkaart, met daarop de tekst 'Beste politieagent, ik ben God', was uitgelekt naar de pers. De kaart werd gevonden bij de school in Maryland waar afgelopen maandag een 13-jarige jongen werd neergeschoten. De politiechef bevestigde de vondst, maar zei dat het uitlekken daarvan het onderzoek belemmert.