Prince fans mogen kaartjes inleveren

Yzord had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Fans die een kaartje hebben gekocht voor het concert van Prince a.s. dinsdag 15 oktober kunnen hem weer inleveren. Op deze dag wordt Prins Claus 'begraven' en dit is voor Mojo Concerts een reden om de fans de gelegenheid te geven om hun kaartjes te retourneren.

"Het concert is pas 's avonds, dus na de uitvaart. Ook is er geen periode van nationale rouw afgekondigd, maar toch wilden we de mensen zelf de keus laten om eventueel niet te komen", geeft een woordvoerder aan. Het is ook de eerste keer dat Mojo Concerts een dergelijke service verleent.

De reden dat Mojo hier aan is begonnen is omdat het bedrijf enkele telefoontjes kreeg van fans die bezorgd waren of het concert wel doorging. Omdat er geen periode van nationale rouw is afgekondigd voelt Mojo zich niet verplicht om het concert af te gelasten.

Het concert van Prince was in 20 minuten uitverkocht. Hierdoor liet de organisatie weten dat Prince een extra concert geeft op 2 november. Samen met Candy Dulfer zal Prince proberen er weer een onvergetelijke avond van te maken.