Meisje (13) door 8 jongens verkracht [update]

coonman, dvr, Redam en donald_dick hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

In Hoogezand is een 13-jarig meisje van Antilliaanse afkomst gisteren in haar eigen huis verkracht door 8 jongeren van vermoedelijk Turkse afkomst.

Gisterochtend werd er door ťťn van de jongens bij het ouderlijk huis van het meisje aangebeld. Toen hem duidelijk werd dat ze alleen thuis was, verdween de jongen. Tien minuten later kwam hij terug met zeven andere jongens en drongen ze met geweld het huis binnen.

In de woonkamer is het meisje door alle acht jongens verkracht en onzedelijk betast. Ook werd het meisje met een mes in haar been gestoken en probeerden de jongens haar drugs toe te dienen.

Eerder deze week hadden de Turkse jongens haar al bedreigd, omdat ze niet wilden dat ze met Marokkanen omging. Uit angst meldde zij zich daarop ziek bij haar school.

Brandweer

Na de groepsverkrachting werd het slachtoffertje vastgebonden achtergelaten. Het huis werd door de verdachten in brand gestoken. Ze kon gered worden door een vriendin die toevallig langskwam. Toen de gealarmeerde brandweer bij het huis verscheen, was het meisje al opgevangen door de overburen. Het slachtoffertje werd waarschijnlijk door alle emoties onwel en is toen naar het ziekenhuis gebracht.

Het meisje is in het ziekenhuis uitgebreid onderzocht op sporen van de verkrachting. Wat het resultaat van dit onderzoek is, wil de politie niet kwijt. De politie is inmiddels begonnen met een uitgebreid buurtonderzoek. Ook zijn enkele vriendinnen van het slachtoffertje gehoord.

Dit bericht is, met dank aan alle mensen die weer eens niet normaal konden reageren, gesloten.