UFO achtervolgt Brabants paar

Nazzgul, Schipper, troje en Disorder hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een paar uit Bladel (Brabant) is de stuipen op het lijf gejaagd door een UFO. Een vreemde bol heeft het stel drie kwartier lang achtervolgd op de weg van Valkenburg naar Bladel.

De twee, Pieter Vosters en Judith van Heerwaarden, verklaren erg nuchter in die dingen te zijn. Ze zagen een witte bol die een helder licht uitstraalde op een grote hoogte. "Eerst dacht ik nog aan een of andere lasershow van een discotheek. We maakten er nog grapjes over. Maar toen hij ons bleef achtervolgen dacht ik 'Hier klopt iets niet'," zegt Vosters. Elke keer als het paar stopte, stopte het licht ook en bleef rondjes boven de wagen draaien. Toen ze afsloegen richting Bladel, sloeg de bol ook af. Zelfs toen ze een flinke snelheid hadden bleef de bol hen volgen. Pas toen het stel thuis was verdween het licht.

"Ik weet dat de mensen ons voor gek zullen verklaren. Maar wat wij gezien hebben was echt. Dat licht bleef ons maar volgen. Het reageerde exact op onze bewegingen. En ik had echt niet te veel gedronken."