BBbewoners praten over hun verleden

Stefan, Laurens, Bram en Jeanette deden gisteravond een boekje open over hun verleden.
Laurens en Bram praten over hun verleden in het leger. Laurens blijkt als onder-officier een behoorlijke eikel geweest te zijn, zoals hij het zelf omschrijft. Als de onderbroeken van de soldaten niet netjes lagen, schudde hij hun hele kast leeg, net zoals ook bij hem gedaan werd toen hij nog soldaat was.
Bram is wat stiller over zijn diensttijd, maar van hem weten we dat hij één van de dienstmaten was van Bart, winnaar van Big Brother 1.

Stefan had het na 4 maanden wel gezien in dienst en zette zijn carrière voort in een snackbar. Een tijd later betrok hij één van de schepen van Greenpeace, waar hij het probeerde op te nemen tegen vissers in de zee ten noorden van Duitsland. Een harde tijd, waarin vechtpartijen niet vreemd waren, zo vertelt hij.

Jeanette tenslotte. Zij blijkt nogal wat problemen gehad te hebben om door het door BB ingestelde antecedentenonderzoek te komen. Ze blijkt drie jaar geleden een meisje een paar klappen te hebben gegeven en heeft eens aangifte gedaan van aanranding. Ook is één van haar kennissen een grote crimineel, vertelt zij, maar daar heeft ze zelf helemaal niks mee.

Meer over BB4 op Fok! lees jehier