Uitslag Nederland - Wit-Rusland

Het Nederlands Elftal heeft vanavond de EK-kwalificatiewedstrijd in Eindhoven tegen Wit-Rusland met 3-0 gewonnen.

In de eerste helft was Nederland al duidelijk beter, maar kon Wit-Rusland afentoe nog iets laten zien. De 1-0 werd in de 35e minuut binnengeschoten door Davids, de 2-0 werd twee minuten later (37') binnengekopt door Patrick Kluivert.

Ook in de tweede helft was Nederland Wit-Rusland duidelijk de baas. In de 73e minuut schoot de net ingevallen Hasselbaink de 3-0 binnen. Verder scoorde Nederland niet meer, waardoor de teller bleef steken op drie doelpunten.

In de groep van Nederland (groep 3), met Tsjechië, Oostenrijk, Wit-Rusland en Moldavië, werd vandaag nog een ander duel afgewerkt: Oostenrijk - Moldavië. Deze wedstrijd eindigde in een 2-0 overwinning voor Oostenrijk.