Indiase platenmaatschappij profiteert van UFO's

M4stermind had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Platenmaatschappijen in India profiteren van een recentelijke UFO-golf in het land. Platenmaatschappij T-Series heeft een album met ballads over de recentelijke incidenten in de noordelijke staat van Uttar Pradesh gereleased. Volgens de in Delhi gevestigde maatschappij is het album bedoeld om het publiek tegemoet te komen.

Pradeep Gangul, vice-president van T-Series, zegt: 'In dunbevolkte gebieden, waar literatuur en kranten schaars zijn, zijn onze cassettes hetzelfde als het audionieuws. Het verspreiden van het nieuws over Muhnochva, de mysterieuze bollen, is een vorm van publieke service. De lyrics zijn volledig gebaseerd op krantenberichten. Er is geen poging gedaan om de originele berichten te veranderen met eigen bedenksels. In feite zijn we aangemoedigd om de berichten van Muhnochva via cassette te verspreiden, omdat er een overweldigende positieve respons was op onze eerdere releases omtrent de WTC-ramp.'

Tenminste zeven mensen stierven nadat ze werden aangevallen door objecten waarvan men denkt dat het vliegende schotels, insecten en bolbliksems waren. Volgens de Hindustan Times heeft T-Series lokale artiesten aangenomen om ballads te zingen over de mysterieuze vliegende bollen. Sommigen beweren dat de mysterieuze bollen een ultiem Pakistaans 'terreurwapen' is om India op de knieën te krijgen.