Kane treedt op in de Tweede Kamer

Het slot van de wereldmilieuconferentie in Johannesburg valt bijna samen met de opening van het nieuwe parlementaire jaar. Reden voor Kane om een muzikale SOS-boodschap op het Binnenhof ten gehore te brengen. Het is het eerste optreden ooit van een popgroep in de Tweede Kamer. Het optreden zal plaats vinden op dinsdag 3 september a.s. om 13:30 in de Statenpassage, Tweede Kamer, Den Haag. Het optreden zal tot 14:00 duren. Fok! zal hierbij aanwezig zijn en uiteraard uitgebreid verslag doen.

Dinand Woesthoff, leadzanger van Kane, zal samen met Hans Voortman, directeur van het Wereld Natuur Fonds, de fractieleiders van de politieke partijen vragen om hun persoonlijke SOS-boodschap achter te laten. Deze boodschappen worden nog dezelfde dag doorgestuurd naar de in Johannesburg aanwezige wereldleiders.

Kane zal gedurende het optreden het liedje 'Hold On To The World' spelen. Dit lied staat in het teken van het veiligstellen van de toekomst van onze aarde en sluit nauw aan bij de centrale boodschap van de campagne SOS-Planet van het Wereld Natuur Fonds. 'Hold on to the world' zal op 27 september op single verschijnen. Meer informatie over de campagne SOS-Planet op www.wnf.nl