Big Brother 4: What's new?

Big Brother 4 is sinds gistermiddag aan de gang. Wat is er nieuw dit seizoen?


Evenals vorig jaar is het huis opgedeeld in een rijk en een arm gedeelte, de Bungalow en de Bunker. Nieuw is echter wel dat er dit jaar geen fysieke Battles zullen plaatsvinden, maar dat het meer draait om uitdagingen op het emotionele vlak, Confrontaties geheten. Een voorbeeld zou kunnen zijn om aan een fervent roker te vragen te stoppen met roken. Lukt dit, dan blijft de bewoner in de Bungalow. lukt het niet dan wacht een verblijf in de Bunker. Er wordt niet, zoals vorig jaar, in vaste teams gespeeld, het is iedere bewoner voor zich.

Natuurlijk zal er ook dit jaar weer genomineerd worden. De eerste nominatieronde staat voor 12 september op het programma.

In totaal zijn er 20 bewoners, waarvan er momenteel 8 in het huis zitten. Hun namen zijn: Bo, Daniela, Jeanette, Mustapha, Judith, Laurens, Margriet en Stefan. Martijn Krabbé, presentator van BB4, houdt hen de eerste 24 uur gezelschap.
De finale zal gespeeld worden met 6 bewoners, die door middel van Confrontaties zullen uitmaken wie de uiteindelijke winnaar wordt.

Dag 1
De eerste dag is het natuurlijk aftasten geblazen voor de bewoners. De Bungalow wordt in ieder geval juichend goedgekeurd, met name de aanwezige jacuzzi. Martijn Krabbé bereidt 's avonds een lekkere maaltijd voor. Er volgen vele "diepe" gesprekken, waarbij het vooral de presentator is die de boventoon voert. Natuurlijk wordt ook de jacuzzi uitgeprobeerd. Pas rond 5.30 gaan de bewoners richting bed.

Een complete samenvatting van de dag kun je lezen in de Streamverslagen op het BB4 forum