Kometen bevestigen parallel universum

M4stermind had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De reden waarom kometen soms zomaar in het niets lijken te verdwijnen, is volgens Australische wetenschappers te wijten dat ze deels uit spiegel-materie bestaan. Onderzoek in het CERN heeft aangetoond dat er spiegel-materie, of "dark matter" bestaat.

Spiegelatomen reageren slechts lichtjes met normale atomen, en produceren geen licht. Ze zijn een prima kandidaat voor de donkere materie, de "missende massa" waarvan astronomen weten dat deze moet bestaan vanwege de gravitatiekrachten die deze uitoefent, maar niet te zien is. Het maakt 90% van de massa van het universum uit. "Het lijkt erop dat er een onzichtbaar anti- universum is in hetzelfde universum als de onze, compleet met spiegel-sterrenstelsels, sterren, en zelf spiegel-leven", zegt Foot.

Onderzoek bij CERN, het Europese centrum voor deeltjesfysica heeft dit aangetoond. Ortho-positronium, een atoomsysteem waarin een elektron rondcirkelt als een anti-elektron, oftewel "positron", disintegreert 0.1 procent sneller dan de theorie van kwantumelektrodynamica zegt dat het zou moeten. Dit lijkt niet echt een discrepantie, maar deze theorie is de meest juiste theorie ooit beschreven. De discrepantie kan echter verklaard worden, omdat het ortho-positronium eventjes in het parallelle universum terecht komt. Het experiment wordt volgend jaar herhaald.

Dat niet alleen kometen een spiegel-materie kern kunnen hebben, maar ook asteroiden, kan worden bevestigd door asteroiden die de aarde bereiken, doch geen krater achter laten. Een voorbeeld hiervan is een 100,000 ton wegende meteoriet die in Tunguska terecht kwam, en grote schade aanrichtte. Er werd echter geen krater of stukken van de meteoriet gevonden. Op 18 april 2001 50km van Amman zagen meer dan 100 mensen een meteoriet neerstorten en de grond raken. Ook daar waren geen restanten gevonden. In 1973 werden de Pioneer 10 en 11 gelanceerd. Deze hebben in de 30 jaar dat ze inmiddels wegzweven continu last van een tot nu toe onverklaarbare terugtrekkende kracht van een 10 miljardste G. Met de huidige theorieen zou dit kunnen komen doordat ze door spiegel-materie vliegen.