Russisch leger doet aan toekomstvoorspellen

M4stermind had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het Russische leger heeft een militair laboratorium waar ze technieken hebben ontwikkeld voor het voorspellen van gewapende conflicten, technologische en natuurlijke rampen.
In het laboratorium heeft voormalig medewerker Alexander Buzinov al diverse dingen weten te voorspellen. In 1994 nam hij ontslag en begon zijn eigen onderzoekslaboratorium. Zowel overheidsinstellingen als bedrijven maken gebruik van zijn onderzoekslaboratorium.

Buzinov, die de methode beschrijft als astrocartografie zegt dat ze reeds 3 jaar voordat Putin president werd dit al wisten. Ook wisten ze reeds dat er vroegtijdige verkiezingen zouden komen, en de nieuwe president in 1952 geboren zou zijn. Tevens wisten ze dat de Koersk zou verongelukken, en diverse andere rampen de wereld zouden treffen, waaronder Bin Ladens terreuraanslagen op het WTC.

Volgens Buzinov gaat Amerika de oorlog tegen Irak verliezen als ze in hun eentje gaan aanvallen. Als ze een coalitie aangaan, zouden ze kunnen winnen, maar niet eerder dan na 2005. Tevens zegt hij dat V.S. president George W. Bush slechts 1 termijn aan de macht komt, en dat in 2018 de VS helemaal geen president meer zal hebben. Maar dat zou niet veel uitmaken omdat de 3e wereldoorlog dan reeds aan de gang is, aldus Buzinov.