Verstappen kon op Hockenheim racen voor Arrows

Frake had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Jos Verstappen had afgelopen weekend in Hockenheim weer voor Arrows kunnen rijden. Hij bedankte hier echter voor, omdat hij eerst geld wilde zien van de Schot Walkinshaw (teambaas Arrows). Dit schrijft RaceReport deze week.

Eerder werd al bekend dat Enrique Bernoldi en Heinz-Harald Frentzen aanvankelijk weigerden te racen op Hockenheim. Frentzen liet zich op de donderdag voor de Grand Prix toch overhalen om te racen, terwijl Bernoldi naar verluidt pas op zondagochtend definitief besloot om te racen.

Jos Verstappen erkent in RaceReport dat hij is gepolst als vervanger van Alex Yoong bij Minardi. 'Ik vind het fijn dat Paul mij gebeld heeft maar momenteel wil ik niet bij Minardi rijden', aldus Verstappen. 'De auto is helemaal niet slecht, maar de prestaties van de Asiatech zijn nog net zo slecht als vorig jaar. Wat kan ik dan bij Minardi laten zien? Het zal al een hele klus worden om beter te presteren dan Mark Webber. Die kent de Minardi door en door en is fysiek sterker dan ik omdat hij wél heeft gereden. Natuurlijk train ik hard maar bijvoorbeeld je nekspieren kun je pas echt trainen als je rijdt.'

Volgens RaceReport houdt Verstappen er rekening mee dat Stoddart nogmaals contact met hem opneemt.

Meer nieuws rond de F1 vind je op de FOK! F1-Manager.