Ron Brandsteder is 'roddelkont' meer dan zat

Ron Brandsteder krijgt schoon genoeg van Marita van Rossum, die hem ervan beschuldigde de vader van haar kind te zijn. Uit een DNA-onderzoek bleek dat Brandsteder absoluut niet de vader van het kind kan zijn, maar Van Rossum houdt ondanks deze uitslag vol dat haar zoon Bowy voor de volle 1000% is verwekt door de televisiepresentator en dat Brandsteder ''liegt dat hij zwart ziet". Bovendien beweert de vrouw dat er is gesjoemeld bij dit DNA-onderzoek. ''Als je maar betaalt, en Brandsteder heeft geld genoeg", zo zei ze tegen verslaggevers dit weekend.

Brandsteder dreigt na de laatste uitlatingen van Van Rossum een kort geding tegen haar aan te spannen. Met name de uitlating, dat deze DNA-test zou zijn gemanipuleerd, is Brandsteder volledig in het verkeerde keelgat geschoten. Hij heeft zijn advocaat mr. Abraham Moszkowicz op de zaak gezet.

Marita van Rossum, een voormalig gastvrouw in diverse Amsterdamse seksclubs, woonde ooit samen met de Amsterdamse volkszanger Dries Roelvink. Hij beweerde afgelopen weekend in de Telegraaf dat Van Rossum lijdt aan ziekelijke fantasieŽn.


Foto Van Rossum met haar zoontje.