Kloonmachine voor mensen ontwikkeld

Esposa had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De religieuze sekte der RaŰlianen, volgelingen van voormalig autocoureur, naaktloper en sekteleider Claude Vorlilhon, komen op de markt met een machine waarmee je mensen kunt klonen. Clonaid, het bedrijf dat werd opgericht door Vorlilhon, die zich sinds een aantal jaren RaŰl noemt, heeft de zogeheten RMX2010 ontwikkeld. Koreaanse wetenschappers, allen volgelingen van RaŰls sekte, claimen dat hun vinding een "cellulaire fusie" kan uitvoeren waaruit uiteindelijk een mens kan voortkomen.

De sekte van RaŰl heeft 50.000 leden in meer dan 85 landen. Sommige deskundigen noemen de sekte gevaarlijk. De sekteleider zelf beweert dat hij in 1973 een erotische ontmoeting in een ruimteschip heeft gehad. Toen zou hij de boodschap hebben gekregen dat de mens "is geschapen naar het evenbeeld van buitenaardse wezens".

De sekte hoopt niet alleen als eerste en mens te klonen, maar wil ook bijdragen dat de kloon-activiteiten overal op aarde kunnen plaatsvinden, om zo te helpen alle ziekten te genezen, en om het menselijk ras te verbeteren.
De kloonmachine van clonaid

Via internet is de kloonmachine te koop: Kosten: nog geen 10.000 euro. Zie www.clonaid.com