Nieuwsbericht 20.000

Al sinds 1999, toen FOK! voor het eerst het levenslicht zag, zijn wij bezig om jullie up to date te houden. Dat kunnen we vandaag vieren met een 20.000e nieuwspost (ja, twintigduizendste!). FOK! is door de jaren heen alleen maar gegroeid, een tijd waarin FOK! zelfs gestegen is tot meer dan 45.000 unieke bezoekers op een dag.

Daar deze enorme groei niet mogelijk zou zijn geweest zonder users en andere hulpvaardigen, willen we nogmaals, net als met de 10.000e en 15.000e post iedereen bedanken voor de nieuwssubmits, de reacties, de spellingcontrole en uiteraard ook de feedback (ook de negatieve ja).

Zeker zal zijn dat wij als Frontpage-crew ons uiterste best zullen blijven doen om jullie altijd van het leukste, opmerkelijkste en belangrijkste nieuws te blijven voorzien. En daarbij hopen we dat nog meer users de weg naar de nieuwssubmit zullen vinden.

Hoewel we kaarten, taarten, liefdesbrieven, sportauto's en andere cadeautjes zeer op prijs stellen, vermoeden wij dat die helaas niet door het draadje van onze telecomoperator passen. Bewaar dat voor een andere keer dus...

Met vriendelijk groeten,

= De gehele FP-crew =