Cabaretprogramma voor "thuisblijvers"

Mocht je deze zomer niet op vakantie gaan, dan is er op het gebied van cabaret en comedy toch zat te doen deze zomer.

juni en augustus

Vanaf woensdag 19 juni speelt Silvester Zwaneveld (Arie en Silvester) samen met o.a. Emiel de Jong (Schudden), Jacques Lucassen (Crème Fraîche), Onno Innemee, Raphael Beaumont en Toon Branbergen de speciale visuele zomervoorstelling "De Camping". De Camping is o.a. vanaf 19 juni te zien op De Parade in Rotterdam en van 2 t/m 18 augustus in Amsterdam. Klik HIER voor meer informatie over De Camping.

t/m 2 september 2002:
Guido Weijers presenteert elke tweede en vierde donderdag van de maand in Topolis (Valkenberg Park) te Breda de HOT COMEDY NIGHT! Iedere 2e do. is er dubbelcabaret waarin cabaretiers als Rob Urgert, Vreemd Apparaatje, Martijn Oosterhuis en Guido Weijers een sneak-preview van hun cabaretprogramma geven. Elke 4e do. is er "theatersport" waarin artiestenteams een 'Interactie-battle' met elkaar aangaan.

26 juni t/m 18 augustus 2002:
Eric Koller speelt zijn nieuwe zomerproductie
Vrijgezellig deze zomer op verschillende festivals. In Vrijgezellig besluit een getrouwde piloot op een ´nachtje over´ in een ver exotisch oord de sleur te breken en de bloemetjes eens lekker buiten te gaan zetten. Gesneden koek voor de doorgewinterde vrijgezel. Voor de getrouwde piloot uit Vrijgezellig een catastrofale onderneming.
Vrijgezellig heeft alles in zich voor een dik half uur spektakel en hilariteit. Nog nooit was saaiheid zo hilarisch!

18 & 19 juli 2002:

Het cabaretduo Acda & De Munnik speelt 18 en 19 juli het liedjesprogramma Op Voorraad in het openluchttheater Caprera te Bloemendaal. De voorstelling op 18 juli staat (i.s.m. Sky Radio) in het teken van War Child. De volledige opbrengst van dit concert gaat naar dit goede doel. De kaartverkoop start 1 juli via de Caprera Reserveerlijn (023-5342951). Geopend ma t/m vr. van 12.00 - 16.00 uur en zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur. Meer informatie is verkrijgbaar via www.theatercaprera.nl

23 t/m 25 augustus 2002:
De Uitmarkt in Amsterdam, de nationale opening van het culturele seizoen, viert dit jaar haar 25-ste editie. De openingsavond op 23 augustus is een terugblik op de afgelopen jaren met optredens van een mix van oud en nieuw talent zoals Acda & De Munnik, Freek de Jonge, Mathilde Santing en Martine Sandifort & Alex Klaasen. Zij worden begeleid door het Metropole Orkest. Zondag 25 augustus staat in het teken van cabaret. Guido Weijers speelt deze dag een gedeelte van zijn voorstelling Oxymoron. Meer informatie is verkrijgbaar via www.uitmarkt.nl

v.a. 24 augustus 2002:

Aan het begin van dit theaterseizoen vindt direct al een unieke samenwerking plaats tussen Freek de Jonge en het Metropole Orkest o.l.v. Dick Bakker. Slechts 12 voorstellingen met de titel Parlando vinden plaats in Koninklijk Theater Carré en het Nieuwe Luxor Theater. Kaarten voor Theater Carré kunnen besteld worden via: Ticket Service 0900-3001250 (45 cpm) en de Uitlijn 0900-0191 (40 cpm). Kaarten voor het Nieuwe Luxor Theater kunnen gereserveerd worden via de kassa: 010-4843333.

23 t/m 25 augustus 2002:
Op het Lowlands Festival valt weer veel te lachen dit jaar. In de Julliet-tent en de Foxtrot-tent zijn o.a. de volgende artiesten te zien: Sjaak Bral, Martijn Oosterhuis en Guido Weijers. Meer informatie is te vinden op www.lowlands.nl

1 september 2002:

De Uitmarkt in Rotterdam geeft een uitgebreid overzicht van de voorstellingen die komend seizoen in Rotterdam te zien zijn. Op verschillende podia in R'dam zijn, tussen 13.00 en 18.00 uur optredens te zien. Liesbeth List speelt 's middags in de grote zaal van de Rotterdamse Schouwburg. De hitmusical Rocky over the Rainbow is op het hoofdpodium op het Schouwburgplein te zien. Mark van de Veerdonk en Guido Weijers geven een "sneak-preview" van hun voorstellingen in de hal van de Rotterdamse Schouwburg.