Overval gepleegd op kantoorgebouw in Rotterdam

JohnyProphet en Nozzman hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een woordvoerder van de politie in regio Rijnmond heeft net bekend gemaakt dat er om 11:45 een overval heeft plaatsgevonden in een kantoorgebouw aan de Oostlaan op het industrieterrein Rivium Oost. Het is nog onduidelijk wat er is weggenomen.

De 4 overvallers waren in het bezit van 3 pistolen en 1 pistool-mitrailleur. Na de overval konden de mannen wegkomen met een vluchtauto. Deze werd vervolgens op de Maasboulevard door de politie doormiddel van een stopteken gesommeerd halt te houden. Dit stopsignaal werd door de overvallers echter genegeerd en zij probeerden en passant de politiewagen te rammen.

Een paar honderd meter verderop stapten de verdachten uit en renden allen weg.
Twee van de verdachten konden al snel worden aangehouden. Hierbij werd er 1 in zijn bil geschoten. De ander werd even later in de buurt van metrostation Leuvehaven aangehouden.

Alles is inmiddels afgezet en een arrestatieteam is begonnen met het uitkammen van de omgeving rond de Schiedamse Singelbaan en de Witte-de-Wit straat. De 2 overgebleven mannen zijn nog voortvluchtig maar de woordvoerder was ervan overtuigd dat deze vrij snel binnengebracht zouden worden.

Enkele foto's van Nozzman: