VS: 18-jarig meisje misbruikte baby

Youri had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In Ohio in de Verenigde Staten is de 18-jarige Nicole Harris in voorlopige hechtenis genomen na een onderzoek naar poging tot verkrachting van een 18 maanden oud jongetje. Harris wordt ervan verdacht meerdere malen orale sex gehad te hebben met het jongetje. Zelf zegt ze dat ze gedwongen werd dit te doen door 3 andere meisjes.

In een verklaring gaf Harris aan dat ook deze 3 meisjes orale sex met het jongetje gehad zouden hebben, maar tegen hen is geen aanklacht ingediend. Harris werd op heterdaad betrapt door de moeder van het jongetje, op het moment dat ze weer een poging deed het jongetje te verkrachten (The mother said she found the baby-sitting teen in a sexually compromising position with the naked boy on the living room).

Laag IQ

Daar het meisje heeft toegegeven dat ze orale sex met het jongetje heeft gehad kan ze schuldig worden bevonden aan verkrachting, waardoor ze het risico loopt 10 jaar in de cel te verdwijnen.

Een recente test heeft uitgewezen dat Harris maar een IQ van 65 heeft. Desalniettemin wordt ze bekwaam genoeg geacht voor een rechtzaak.