OnhygiŽnische Cameron Diaz

joris had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Terwijl Jennifer Lopez geniet van haar pas geopende restaurant Madre, heeft Cameron Diaz alleen maar problemen met haar dure eetgelegenheid Bambu. Het restaurant in Aziatische sferen zit in financiŽle moeilijkheden en wordt bedreigd met sluiting.

Het is onlangs zelfs tijdelijk gesloten geweest, omdat de Keuringsdienst van Waren zaken tegenkwam die niet door de beugel konden. Zo werden regels omtrent de veiligheid en hygiŽne veelvuldig overtreden. Het management kondigde aan pas weer open te gaan na een ingrijpende renovatie.

Voor Cameron Diaz is de lol er wel af. De blonde actrice toont weinig interesse meer en de verwachting is dat de eetgelegenheid snel dicht gaat.

Of het feit meespeelt dat de zaak vrijwel geen winst draait, is niet duidelijk. Gezien haar honorarium dat zij ontvangt voor de film 'Charlie's Angels 2' - 20 miljoen dollar - ligt het niet voor de hand dat Diaz zich daar zorgen over maakt. In 'Charlie's Angels 2' speelt de 29-jarige Diaz opnieuw de rol van Natalie; haar medespeelsters zijn Lucy Liu en Drew Barrymore. Het vervolg op het succesvolle eerste deel moet in 2003 uitkomen.