Madonna afgekraakt

webspider had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Popzangeres Madonna's debuut op het Londense toneel, gisteravond in de komedie Up for Grabs, is door de Britse critici slecht ontvangen. Wegens haar stijve, ongeloofwaardige spel doopt The Independent haar 'Mechanical Girl'.

De première van Madonna's eerste toneelproductie sinds David Mamets Broadwayproductie Speed the Plow (1988), kreeg grote belangstelling van publiek en pers. Alle voorstellingen in het kleine Wyndham Theater zijn uitverkocht. Op de zwarte markt zouden kaartjes reeds 1200 euro waard zijn. Madonna speelt een vrouwelijke kunsthandelaar die wanhopig probeert een peperduur schilderij van Jackson Pollock te verkopen. Zelfs de opzienbarende seksscènes die Madonna heeft met de mogelijke kopers, onder wie een lesbische vrouw en een man bij wie ze een zwarte dildo inbrengt, zouden spanning ontberen.

De critici vinden Up for Grabs ('Voor het grijpen') van de Australiër David Williamson op zich een vermakelijke komedie. The Times: ,,Het is sterk maar het zou sterker zijn als Madonna wanhoop of zelfs angst zou kunnen spelen.'' Verschillende critici hekelen Madonna's onverstaanbaarheid en schrijven dat zij zich ,,slecht op haar gemak'' voelt op het toneel. The Guardian vergelijkt haar gebaren met die van een verkeersagent: ,,Madonna is niet uitgesproken slecht, maar gewoon technisch onhandig.''
Submitter:  Bron: Diversen