Eindexamens op FOK!

Woensdag begint in Nederland het Centraal Schriftelijk Eindexamen, en dat betekent spanning en concentratie alom voor de vele eindexamenkandidaten, maar ook een extraatje op FOK!forum en Frontpage.
Twee weken geleden openden we, naast het al bestaande School en Studie Forum, het jaarlijkse aparte forum voor de Eindexamens, en vandaag gaat het examenhoekje op de Frontpage open.

Verslagen
Vorig jaar was het belangrijkste onderdeel van de Examen-aanwezigheid op de Frontpage de grote verzameling aan verslagen, geschreven door en voor FOK!kers die eindexamen deden. Dat wilden we dit jaar voortzetten, en daarom is dit bericht een oproep aan alle FOK!kers die een halve maand van leren en presteren tegemoet gaan.
Als je examen hebt gedaan, en je wilt dat even van je af schrijven, dan ben je van harte welkom je tekstje in de speciale examensubmit te gooien. Aan het eind van de dag, als alles geweest is, zullen de meeste gesubmitte verslagen op de FP verschijnen.

Naast de examenverslagen houden we je graag op de hoogte van het laatste Examennieuws en kun je in het rooster opzoeken wanneer ook alweer welk examen was...

Deze week beginnen de examens, ook op FOK!, en daarom wensen we alle examinandi veel succes de komende periode.