Finale CL: Bayer Leverkusen - Real Madrid

De finale van de Champions League die dit jaar op 15 mei in Glasgow wordt gespeeld gaat tussen Bayer Leverkusen en Real Madrid.

Gisteren eindigde de wedstrijd in Leverkusen tussen Bayer Leverkusen en Manchester United in 1-1. De eerste wedstrijd eindigde ook in een gelijkspel (2-2). Keane maakte de eerste goal voor Manchester United in de eerste helft, waarna Neuville vlak voor rust de gelijkmaker scoorde. Doordat Bayer Leverkusen meer doelpunten had gemaakt in de wedstrijd in Manchester gaan ze door naar de finale.

Vandaag eindigde de wedstrijd tussen Real Madrid en Barcelona in Madrid in een 1-1 gelijkspel. Real Madrid had de eerste wedstrijd in Barcelona al met 2-0 gewonnen. Raul opende de score in de eerste helft voor Real Madrid met een schot in de kruising, vervolgens maakte Barcelona in het begin van de tweede helft gelijk door een eigen doelpunt van Helguera. Barcelona probeerde nog wel aan te zetten, maar dit leidde niet echt tot goede kansen, waardoor het bij 1-1 bleef en Real Madrid doorgaat naar de finale.