Kane en Sita winnen veel TMF-Awards

Kane is de grote winnaar geworden bij de uitreiking van de TMF Awards. De Haagse rockband kreeg prijzen in de categorieen beste rockband, beste album (So Glad You Made It) en http://www.kane.nl/.

Ook zangeres Sita was absolute winnaar. Zij kreeg drie awards: beste zangeres, beste single en videoclip (Happy). De Nederlandse Tiesto kreeg een award voor dance-act en beste dj.

Zeven maal

Verder wonnen in de categorie Nationaal: Marco Borsato (beste zanger), K-otic (groep), Replay (R&B), Brainpower (rap) en Within Temptation (meest belovende act). De Lifetime Achievement Award ging naar de overleden Herman Brood. Voor Marco Borsato was het al de zevende keer dat hij onderscheiden werd.


Buitenlandse categorie

In de categorie Internationaal won de Amerikaanse groep Destiny's Child de prijzen voor het beste album (Survivor) en beste R&B-groep. Ook waren er awards voor Anastacia, Robbie Williams, Westlife, Linkin' Park, Mauro Picotto, Ja Rule, Gigi d'Agostino, Kylie Minogue, Lil' Kim & Christina & Pink en Shakira.

De uitreiking vond plaats in Ahoy' te Rotterdam, dat volledig was gevuld met 10.000 enthousiaste jongeren. MTV Networks, dat TMF heeft overgenomen, maakte bij de uitreiking bekend volgend jaar door te gaan met de TMF-awards.

-
Op de site van de TMF-Awards zijn veel foto's terug te vinden.