Landingsplaats voor UFO's in Brazilië

In het Brazilaanse stadje Bocaiuva do Sul wordt een landingsplaats voor UFO's gebouwd. De plannen voor dit opmerkelijke plan zijn in overleg met buitenaardse wezens tot stand gekomen. Dit aldus burgemeester Elcio Berti.

Volgens Berti is er vier jaar onderhandeld over het project. De buitenaardse wezens hebben kort geleden hem toestemming gegeven om het project vrijdag bekend te maken, op de 131e verjaardag van de stichting van Bocaiuva do Sul.

De burgemeester verklaarde dat het de eerste keer is dat buitenaardse wezens meebetalen aan de aanleg op aarde van een landingsplaats voor UFO's. De totale kosten zijn nog niet bekend. Het project heeft de naam MXT1L2W, is rond en beslaat een oppervlakte van 30.000 vierkante meter.

Berti zegt dat hij zich in zijn contacten met de buitenaardse wezens ,,gehypnotiseerd'' heeft gevoeld. ,,Zij praten weinig'', zegt Berti over de 'ET's'.

De 'UFO-poort' moet in november klaar zijn omdat dan de eerste buitenaardse wezens worden verwacht. Bocaiuva do Sul, met zijn 12.000 inwoners, is een van de armste gemeentes in de Braziliaanse deelstaat Paraná.

drnizeguy, E-Spot en Rewimo, bedankt voor de tip!