[Voetbal] Uitslag Internazionale - Feyenoord

HeavyD had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Feyenoord heeft zichzelf in een gunstige uitgangspositie gezet door met 1-0 in Italië te winnen van Internazionale. Het doelpunt kwam overigens niet op de naam van een Feyenoorder, Cordoba passeerde in de 51e minuut zijn eigen doelman.

Feyenoord begon sterk aan de confrontatie met de Italiaanse koploper, na enkele minuten kreeg van Hooijdonk al een kans op 0-1. Hierna werd het spel beheerst door de Italianen. Mede dankzij keeper Zoetebier bleef Feyenoord op de been.

Ook na de rust kwam Feyenoord fel uit de startblokken. Dit resulteerde al snel in een voorsprong. Feyenoord zat op rozen en overliep Inter de vijf minuten daarna volledig, men vergat echter te scoren. Vervolgens herpakten de Italianen zich en namen het initiatief weer in handen maar dit leverde geen resultaat op mede door de zwakke aanval.