Uitslagen Champions League

Kreischer2000 had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Gisteren werden de twee overige wedstrijden in de kwartfinales gespeeld in de Champions League namelijk:

Panathinaikos - Barcelona 1-0

Liverpool - Bayer Leverkussen 1-0

In Griekenland bleef de stand lang 0-0. Pas diep in de tweede helft wist Panathinaikos te scoren. Dit kwam door middel van een onterecht uitgedeelde penalty. Abelardo had een tackle op de bal, maar de scheidsrechter, de Noor Hauge, zag er een penalty in. De penalty werd gescoord door Basinas en de 1-0 stand bleef tot het einde van de wedstrijd op het scorebord staan.

Op Anfield road had Liverpool al een kwart eeuw geen doelpunt meer tegen gekregen van een Duitse tegenstander. En die traditie bleef ook nu overeind. De Engelsen wonnen met 1-0 door een doelpunt van Hyppiä vlak voor rust. De goal was een intikkertje van Hyppiä na een voorzet van Owen.